FOKZbox: voorlopig de laatste batch!

20161003_121845In de afgelopen maanden is gebleken dat er nog steeds regelmatig behoefte is aan de FOKZbox 2 meter peildoos. Nu wil het geval dat de leverancier van de PCB’s nog een 25-tal printen op voorraad bleek te hebben. Daarom is besloten om nog √©√©nmaal een kleine reeks bouwpaketten aan te bieden via Peildoos.nl!

Afgelopen maanden zijn verschillende reserveringsverzoeken ingediend, maar omdat er nog geen precies inzicht was in het beschikbaar komen van de FOKZbox is geen reservering geaccepteerd. Om nu iedereen een gelijke kans te geven zal de FOKZbox voorlopig in een laatste editie van 25 stuks beschikbaar komen in de webshop vanaf

zaterdag 8 oktober om 0.00 uur

Wil je dus een exemplaar bemachtigen, wacht dan niet te lang wat op is echt op!